Monday, January 11, 2010

GYM MOMENT YG SANGAT MEREMBESKAN...... PELUH..


SALAM N SALAMAT POK!!!


HUHUH..

Setelah sekian lama tidak mengeluarkan peluh, akhirnya hidayah datang juga menyuruhku meworkoutkan diri.... Tu pun sbb hosmet keja sementara jaga gym.. so sy pun pg la.. sy masuk bayar 3 hengget k.. xda maknanya free2 wlaupun penjaga gym tu kwn sy.... nnt la ada masa sy masuk free k ariss.. nehhh.. hahaha


Dengan berinspirasikan body pelakon TWILIGHT, sy dengn lubang idung yg kembang catwalk ke gym putatan seawal jam 4 ptg...

Msuk gym mesti fokus.. lihatlah pic dibawah.. nda sedar kena snap pic.. ( walaupun dirancang) heheh..





Treadmill ni antara kegemaran sy.. wlupun had penggunaan 15 minit jak tp since xda org.. apa lagiii.. melulu treadmill.. hohoho..


ini kunun utk kekuatan betis n peha... failed!!

dengan harapan dpt kaki yg mantop dan mungil kih kih..




fokus bha.. sambil work out mst kontol hensem...

heeeeeeee...





waaaa... Aris dengan yakin berlari d atas treadmill... walaupun sebenarnya dia berlatih catwalk.. bila nampak jak kena amik pic terus pura2 lari.. cehhh!! Drama.. hoho

Ni lagi satu perempuan nepal yg pakar bab2 gym equiptment ni.. sib baik ada dia tunjuk ajar..

( NINA : Lihatlah dunia, i lari 100 km sejam k.. ko ada?)





sesi penimbangan sangat mengerikan... oh my god camni ni aris turun 10 kg ni... mesti ada six pack sdh ni kan.. ngeeeeeeeeee....

(aksi terkejut beruk sedang ditunjukkan secara live hinggakan rambut aris kuning trusss cam be*uk~~ opsss salah taipp..)




Misi merembeskan peluh berjaya??? hahahahah...



Izlan~~ oitt.. tgk camera weii.. pose cepat...

Nina~~tgh tgk cam la ni.. wiiiiiii.........

Izlan-- tgk apa.. mata mcm tgk tempat lain jak.. merembes ke? camera kt depan la..

Nina~~ cing~!




Lepas gym, kami blah p makan d Saadong.. Makan tahap tak hengat duni.. aduh rugi exercise...


TALK TO U SOON N BYE<>


3 comments:

  1. hi,sedang baca blog ko..apa nama & d mana gym yg ko pigi ini?mcm syok nampak..

    ReplyDelete
  2. huhu best nyerr..workout..dah mcm taylor lauther ker sekarang nie..hehehe..

    ReplyDelete