Friday, February 20, 2009

BOTAKKKK!!!

SALAMZZ....

TALK TO YOU GUYZ AGAIN...

TIS IS ME N BALDY BUZZ..

HEHEHEH..
JUZ WANNA SHARE WIF U...


SY PLAN NK BUTAK SAMPI MID YER KOT..

MULA2 TU MALU BUT BILA ORG TAK KISAH SO
ADA AKU KESAH..
HEHEHEH

SO APA2 HAL PUN, LETS LIVE LIFE TO THE FULLEST..





THATS ALL PRENNN..
TALK TO YOU GUYZ SOON K..
SALAM N BYE..
Posted by Picasa

Monday, February 16, 2009

RECYCLE KAYU TERBUANG!!

SALAM YOU GUYZ.. TALK TO YOU AGAIN...
ari ni ( 15 feb, ahad)
my bro, kazens n me p mengangkat kayu...
motiff??
coz gerai jual sayur my mum kundasang wat renovation katernyer..
so tapak lama ni kena wat bagunan baru yang ala2 chantik n lebih mantap la konon...
so nanti maybe dlam 3-5 tahun akan datang akan tersergam indah lah tempat jual sayur yang berkualiti seiring ngan pembangunan negara katanya lah...
huhuhu...

so gerai lama my mum tu dah roboh n move dekat ngan simpang masjid kundasang...
so yg tak tau tu, leh la cari gerai lama tu.. dekat jew.. area tu jugak tepi jalan.. cari jak lah kannnzzz...

kayu saki baki tu kami angkat la.. my bro said utk buat stor la..
tapi cam buat sampah jak tuh.. huhuhu
haraplah nda bersepah d rumah nnt.. hohhoh

so, keja senang jak, tapi angin kuat n matahri terik..
hidung sy pun terbakar gitew.. almaklumlah muka ni anti suria kunun.. hohoho

so korang tgk jak la sepanjang aktiviti beta itew......

harap pasni gerai sayur tersergam indah walaupun sayurnya mahal..
ahaksssss.....




my bro, n both of kazen

k la tu jak....
talk to you soon n have a good day..
hak hak..

Sunday, February 15, 2009

MEMBOTAKKAN KEPALA SECARA LIVE...

SALAM YOU GUYZZ...

ERMM.. HAKU YANG YAKIN DAN SPONTANNYA MEMBOTAKKAN KEPALA....
plan gunting rambut cam besa jak.. but napa ntah tiba2 neh..
but 4 me not bad la..

for u???

tgk jak lahhhhhhh.........

Posted by Picasa

MY BIRTHDAY BUZZ!!!

SALAM U GUYZ..
TALK TO YOU AGAIN...

my birthday datang lagik.. huhuhu
haku bukan besa sangat sambut besday neh..
but bila orang dah excited nak sambut for me so why not..huhuh
so my besday ke 26 datang lagik

alamak.. haku dah tua la u guyzzz... but still feeling2 muda lahhh... hampeh tullll...

so 14 feb kami ada sekolah ganti.. so my rakan sejawat ada la jgak wish 4 me.. heheh..
siap 'macik' kantin sponsor sekepak hayam lagi.. hadiah katanya.. lalalal...
thanks la..

thankz jugak ngan ucapan member me.. siap jam doblas tepat nehh.. bertubi2 sma.. siap ada yg call but haku tak sambut coz hp silent.. huhuhu.. sowie ekkkk..

k la cita pasal sambutan neh ok la jugak.. my mum yang beria2 nak wat majlis.. coz besanya klu my family punya majlis, haku yg do bz wat kek.. time gila buat kek dulu la.. sekarang?? malasssss.. huhuh

my mum beli itu ini but lastly haku jugak yg bayar.. cemaner??? kate nak sambut 4 me.. hahaha
dah tu haku plak yang masakk.. adoiii...
takpa wat amal... antara menunya
AYAM MASAK LADA HITAM BERKILAU
TELUR MASAK SOS ITALI DE RAMONA
SUP NANGKA WARISAN BONDA
NGIU CHAPP ( MY KAZEN PUNYA SPONSOR)
KEROPOK MALATOP
NESCAFE GOJES..

hehehe.. tu menu betul tu tapi saja bagi tajuk meletupz.. huhuhu..
so ramai gak la yang datang..
but motif utama kitorang jugak wat kenduri doa selamat 4 my anak buah yg sakit buah pinggang itew.. so thats y la.
haku malu gak cakap majlis bufday coz sudah tua bah.. bikin malu jak.. so cakap la sambutan doa selamat.. heheheh

haku lum sempat mandi dah org datang.. so apa lagi potong kek cepat2 coz tak mo org ramai nnt.. malu neh.. so apa lagi.. potong la keknya.. pic potong kek xda coz muka haku cam sial time tu.. so korang tengok kek je la k.. ahakssss...

kek 3 bijik taw.. sponsored by my kakak ipar n abg.. kek ketiga tuh kazen i punye tapi i belasah jew jadi hak milik.. hahahah..

siap kek bentk love lagi.. hari kekasih la pulak kan.. huhuh..

cheese cake ni my kazen punya.. huhu... P/s eksen amik gambar jew.. lalalallala....

k la.. sowi xda pic sekitar majlis... but tgk kek je la k..

thanks semua ucapan birthday..... May luck be wif us k...
salamz n talk to you guyz soon.... bye
Posted by Picasa

Saturday, February 7, 2009

ALAHAI MURIDKU....

Salam u guyz...

talk to you again..



hmmm.. haku tadak crta nak publish neh... banyak tapi ermmmm....



k la.. haku nak kongsi la pasal budak2 haku neh.. huhuhu...

bukan nak ngutuk derang neh but saja nak share wat happen in my school..

so kalau nk jd cegu tuh, camni la benda2 yg korang jumpa nanti..



its so fun n me enjoy it bebeh walaupun kekadang tuh maunya nda stress kan... memang ponnn...



okies la..

pic kat bawah ni pulak sorang lagi budak yg ala2 mencantas kening...

amboi ko marry, baru darjah 2 dah pandai cantas kening ar...

ermm.. cam budak dulu ( yg haku post bln jan) kakak dia punya kerja la neh..

berangan jadi mak andam last2 adik dia jadi bahan praktikal..

haku jumpa budak neh then kena la sedas 2 ala2 nasihat gitu kannn..

heheheh..

" so adik Marry, jangan cantas kening lagi k, x boleh bla bla bla "

" baik cigu" ( sora doraemon )











ni plak sindrom bebudak neh.. MENCARI KUTU tak hengat..

haku duk suruh wat kija, bebudak neh confident jew cari kutu.. awas ko.. ;p

ni bebudak darjah satu.. ermm.. kekadang tuh haku rasa cam bebudak neh ada another side yg menarik but dunno to explain...
haku rasa mencari kutu neh cam cute jak.. hahahah..
so haku snap jak then haku kuarkan vokal..
" buat kerja dulu baru cari kutu.. cepat duduk tempat masing2"
apa lagi, vokal mantap ini menjadikan mereka duduk seperti biasa.. hehhe..
bagus.. bagus.. wish u success my dear...






ni plak cerita yg ala2 fear factor la pulak kan..
kebanyakan org kt cni 99 peratus non muslim so derang neh makan sumtin yng mostly people x makan.. tapi klu makan tak bahaya la... huhuhu..
bebudak tahun 2 neh mmg susah sket nak kawal.. bising memanjang jew..
haku pun sound la..
"sapa bising dia makan katak, sebab katak ni bising memanjang"
ada la murid tu reply..
"cigu saya makan katak, sedap!!"
hamboi.. haku memang pok silap buat analogi yg out..
haku pun tanya la.. sapa lagi makan katak??????
neahhh.. ambik ko, bebudak tu hampir suma angkat tangan..
ko ada nak rasa???



k la...
nnt kita sambung lg k..
salammm
talk to you soon..

Friday, February 6, 2009

KONTIJEN SUKAN SEKOLAHKU ALA2 KONTIJEN PALESTIN KE SUKAN OLIMPIK.. HUUHU

SALAM U GUYZ... TALK TO YOU AGAIN BEBEH...

3 n 4 feb lalu haku g mengiringi budak skull g sukan Zon Timur kt Sk Nunuk Ragang namanya.. huhuhu..

so walaupun hujan but redah jerrr... tapi yg bestny my skull dpt tempt ke 3 dr 9 buah skull kot.. pas tu dapat lak olahragawati.. tu yg bestnya..
yang tak bestnya penganjur tak umum skull lain yg dpt 3rd place overall and camtu gak ngan olahragawati.. skull lain yg dpt.. tu la kesilapan penganjur, last2 my skull tak dapat nama pon,,
pas abis suma majlis then baru kami suruh semak balik n lasly resultnya kami sepatutnya dpt 3rd place keseluruhan n olahragawati...
ala2 kurang glamr sudah kan.. huhuh.. takpa lah...

lagi menarik pasal sukan nie..
kontijen perbarisan kami ala2 pasukan palestin ke sukan olimpik
hehehe
sikit bangettt....
pasukan kat bawah ni la juara.... merah lagi..
merahhh kak mah nkooo...


ni plak merah kuning lerrr...
cam bendera mesia kan..
hohoh..


hijau katak pisang u guyzzz..
walaupun topi cam x serashi..
tp ok la..



ambik koooo
ni pasukan skul saya..
ramai siottttt..
hehehehe...
tapi janji yakin berkawad..
hehehe..


xpa la

ramai ka tidak janji semangat tu ada..

heheheh..

k la.. talk to you soon.. k

salam n bubbye...

Sunday, February 1, 2009

KANCIL IDOL IN DA HOUSEEE! PROPA VS REAL..

SALAMZ YOU GUYZZZ.....
talk to you again... ni nak habaq kat hangpa neh..
haku ngan member haku wat pertandingan... suka2 jew sbnrnya...
kami ni ala2 berisi sket.. so salah satu alternatif nak kuatkan semangat kurus.. wat la permainan neh...
1stly, sowie ek kak senduk amik game korang neh utk kitorang plak... huhuh... siap amik logo lagik... kena bayar royalti ker kak senduk oiii.... huhuhu.... buat amal je la ekk.... thanks kak senduk.. syg awak.. walaupun tak kenal huhuhuh....
game ni haku ngan aris.. tempoh sampai mac nnt.. time cuti sekolah.. kami dikehendaki turunkan berat badan ikut kesesuaian BMI... tp klu dpt turun lagi banyk, lagi ok kot.. hakhakhak...
so harap la pasni kitorang ni selim melim bagai tiang letrik gitu...
setakat ni 2 org jek la...
nak ajak razi yang ala2 big combo tu takleh plak.. dia duk kl..lagi pun katanya PINKY, die tak leh kurus takat bulan mac neh.. kena tempoh smpi 2012 katanya... bukan haku yg ckp razi k.. huhuhuh.. larikkkkkkkk...
Ajak tommy pun taknak.. katanya metabolisme rendah.. susah nak kurus... ya la bah...
kita dua urang jak la aris k....
so doakan kami errr..... sy berjaya menang kancil idol neh k...
tak sabar neh... walaupun sdh 3 ari makan besar... tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
k la.. talk to you soon....
salamzzz...

Saturday, January 31, 2009

HANG OUT YANG MEREMBESKAN!!! HUHUH..

SALAM U GUYZZZ....
TALK TO YOU AGAIN....

rabuu lepas kitorang g have fun da music again kat rumba.... lepas lama tak p kan..
malam tu kononnya ala2 malam farewell coz band grup yang kitorang suker sgt tu akan move to another club kat kl kot.. dgr kat hard rock cafe.. huhuhu.....
so kami pakai ala2 baju merah gitu.. ala2 tema la pulak kan.. uhukzz... nak jugakk....

ramai la jugak yg dtg mlm tuh... sampai kami xde place.. but lastly dpt la jugak... hooho.. siap muka depan lagik u guyzz.. huhuhu...
ni ha antara yg hadir... nak i mention name durang ker??? takyah la kot....
mlm tu ala2 all out la enjoy da music... so terpaksa gak ala2 menari gitu.. so what!!! hahahah....
ntah la.. best la pulak kan.. haku pun dah tak hengat dah betapa ramainya umat manusia yang dance... haku ngan grup haku layan jerr... klu pkir skang cam ala2 sundal pun ada.. hahahahah....
tu tak kisah kan... janji hang out dibawah lindungan kaabah gitu.. ( sambil cek klu2 ada petir memanah)... huhuhuuh....

tapi malam tu mmg best.. malam farewell la katakan... kena plak sumer sporting so nak malu aper terkinja2 cam beruk.. ahakzzz.... lalalalala.....

kat bawah ni sebahagian drpd aktv bagai nak rak.. time ni band nyanyi lagu hard rock.. mmbr haku pun apa lagi.. head bangging katernyer... haku tak.. takut pening.. hahaha...




apa2 pun.. i luv da nitez... mmbr yg head bangging tu dgrnya penin bagai.. sakit leher lagik.. ermm.. warm up x cukup tuh.. huhuhu...
balik lam jam 130am gitew... member haku balik buyt haku plak g merembes ngan member lain... minum2 la... huhuhu...
k la.. talk tpo you soon... jgn liar2 k....
salamzzzz....


Thursday, January 29, 2009

HANG OUT 3 SEKAWAN YANG MALATOPZZZ...

salam u guyzzz...

talk to you again bebeh...



ari ni haku jalan ngan mmbr g 1 borneo... haku, aris ngan nina.. nina nih baru mai dr kl...

jap tadi g servis laptop.. tapi kedai comp tak bukak la pulak.. so tggu sok je la kkk.... huhuhuh.... ni haa.. antara aktv kami.. ni pentas utama kat 1borneo tuh.. ala2 gong xi fatt choy... dah tahun baru cina kan.. huhuhuh....



kami round 1B jap then g tgk wayang.. crta InkHeart.. best la jugak.. tapi napa ntah haku tido jugak.. tido kejap2 la.. ngantuk katernyer... huhuhu... so sebelum wayang, pose jap.. gila nko tak pose.. hp berkamera ader, so apa lagi??? pose u guyzzz....

pas tgk wayang tuh.. kitorang g la makan pizza... tu pun lama sangat nak decide.. huhuhu... nina belanja.. haku add seploh hengget jew.. huhuhu.... makan bagai nak rak.. cemaner nak kurus neh... kami oder pizza baru.. tapi hampehnyer udang tadak.. ganti ngan sotong... ayooo... kenyang sotong la gamaknya.. terpaksa ala2 sotong pasni.. huhuhu.... sambil2 tu, kitorang ala2 scanning la pelayan kt pizza tu.. ramainya 'adik2' yang beauty gitu.. achhhh.....



aris makan tak hengat... haku sampai tutup mata.. tak sanggup melihat nafsu kuda aris makan pizza... im sorryyyy..... ( ala2 amir Raja Lawak 3 )... koserrrr....



nina makan ala2 perempuan ayu gitu walaupun.... muka plak ala rentung kna sunburn... pancaran gunung katernyer... achhhh.... rentung2 pun tetap beauty... walaoponnnn... hahahah...
thankz nina blanjer kitorang makan pizza hut walaupun ala2 kenyang bagai......



so tu jer la kot.... talk to you guyz soonn...

bubbye n salamzzz...... muahhhhh kt lutut...

Wednesday, January 28, 2009

MY TEMAN TAPI MESRA

salamz u guyz..
korang ada baik punya??? mstilah kanz.. huhuhuh..
lama x post entry.. maklumlah bz dok bercuti.. cuti tahun baru cina.. my skull dpt cuti seminggu gitu.. so sy amik kesempatan la g lepak2 kt kk.. wif my pren pren... lagipun sy mo servis my laptop n n g jumper my teman tapi mesra...

so gini citernya.. saja nak share ngan korang okeh!!! hahaha...
kami mmg plan mo jumpa cuti tahun bru cina neh.. plan since last yer.. skang baru dpt jmpa balik.. ala2 melepaskan rindu terpendam.. hak hak hak...

janji jumpa jam doblas kat cp.. tapi maik aih wnita ni ala2 lambat tul... so sementara tu haku dok jejalan la around cp.. maik aih.. cam rumah hantu jerk.. punya main suram.. kedai banyak tutup... tahun baru cina la pulak kan.. huhuhu.. tak best la dating neh... huhuh...

so sementara tunggu anak dara neh, haku snap la pic around CP yang ala2 sunyi sepi itu...


sunyi kan..... seram jek haku tgk u guyzzz..... org berjalan pun ala2 jek.. huhuhu.... cam kat lombong jek u guyzz...so sementara tu, haku snap la jugak muka haku yang ala bosan menunggu neh... muka bosan kan??? tapi maintain gojes la jugak... hahaha... dah haku boring, haku posing la jap.. posing boring katernhyer... huhuhu...time tu.. pacific Nguikee bukak ler... mall tu jek yg menyelamatkan keadaan... ada gak kedai lain yang bukak... cuma sket jek.. cam Nike n so on... berapa kerat jek u guyzzz....
lastly, anak dara nih pun sampai lerrr.. so sebab dah nak jam 2, kami g makan ler kat kepsi.. dah dier ni mengidam kepsi dr dulu... so apa lagi.. makan la.. musnah diet haku 2 minggu ngan makanan tinggi kalori neh.. hahahaha..... takperrr... makan jgn tak makan....... nyumm..nyumm..nyumm.....makan plak ala2 tak hengat neh... haku makan burger n ciken guna sudu n garpu.. maunya x sentap sorang tu mkn gna tangan.. hahahah..... xpa.. makan.. makan.....pas makan plan nak g shopping but.. kedai plak tutup larrr... so sbb xdpt shopping, so posing jek la depan kedai.... huhuhuhu.....so, utk hilangkan boring, kitorang g tgk wayang u guyz.. citer underworld: rise of the Lycan... camtu kot bunyinya... mmg best citer tu walaupun... hahah... tapi mslhnya, haku pok silap duduk sebelah Om... baunya adoiiii... ilang mood notty2 dlm panggung.. hahaha... haku plak takleh konsentret tgk movie.. dahlah kami duk dpan, org dpn plak galah panjang.. sebelah haku plak bau mayat... huuhuh... sedihhhhh!!!! cobaaannnn..... awas ko om!!pas tgk wayang kami ade gak jalan2.. tershopping sket.. then g lepak kat Big Apple makan donut n ice blended... sedap you.. belasah smpi 6 bijik donut.. huhuhu... so lepak la bagai nak rak... then pas lepak jalan2 la kat warisan square.. kedai bnyk la jugak bukak... tapi sian la ngan my member yg tiga orang tue dok tunggu haku blah.. maafkan haku kwan2 ku yng menunggu lamaaaa sangat... Aris, Faez n Fauzi... nanti haku blanja koramng k.. syang korang.. chinggg!!

so Ombre time tamat pada jam 9 mlm gitu.... huhuhu..... boleh???



antara posing maut teman tapi mesra kami... cocok tak cocok????? hahahahah....



so sweet n talk to you guyz soon k...... bye!!!

Friday, January 23, 2009

WHI BERSAMA DATIN RAHAYU DAN DATO SITI NURHALIZA

SALAM YOU GUYZ.. TALK TO YOU AGAIN..
video ni cam sial jak haku tgk.. 15 kali haku tgk, 21 kali haku gelak..
hahahah.... bha tgk la...

video

k la...

kah kah kah kah....

talk to you soon..

EXPOSE MISTIK LIVE IN THE PUBLIC....

SALAM U GUYZ.. TALK TO U AGAIN
Huhuhu..
serem ngakk judul nya.. hohoho..
malam semalam haku, my hosmet n jiranmate g makan kat restoran bambu.. nun dekat ngan telupid.. dorang cakap area2 kg gabungan... kira2 15 minit ar dr rumah.. bosan duk umah tu so bejalan la sket kan.. naik keta lar..

sebelah restoran yg kami makan tu menyediakan hiangan eksotik... Ekstik??? biar betik neh.. my mmbr ckp tu, ada mcm binatang dorang hidangkan... haku pun bayangkan la.. mesti ada tenggiling, hanjeng, tapir, cipan, landak, tenuk, kuda laut, badak sumbu, dubuk, buaya, babi hutan, zirafah, kura-kura, siput babi n jenglot.. hahah.. dah member haku cakap suma ada.. mula la haku berimaginasi... ermm... lupakan la pasal tu..






kami order la makan.. bukan kt restoran eksotik taw... makan bihun goreng ayam jew.. sedap u all...

tengah dok makan la.. datang la org sekampung dr kundasang... dia ni mmg terrer halau jin n setan.. klu korang neh setan, jgn jumpa dia nnt kena halau.. heheh...gurau jek...


so sinila expose mistik neh bermula...

gambar hiasan jew

tgh dok crta2... masuk la crta pasal ilmu hitam neh coz org sekampung neh, mmg terror halau setan coz ilmu hitam neh... so.. kebetulan ada my mmbr tu mmg kena santau la kiranya.. jahat kan org yg suka santau2 neh..

so apa lagi, dlm restoran tu gak, org tuh buang jin dlm badan my mbr tuh.. so malu gak, org tgk kami kan.. kami wat donno jek.. huhuh..

org tu dok cakap labusss... labuss... ( labus ( dusun language) mean pergi )... sambil pegang tangan n tengkuk my prenn... bayangkan.. dlm restoran expose mistik ni berlangsung, pulak tu d meja ktorang... ermm... sabo jer la.. takut my mmbr tu meracau jek .. malu plak.. tapi last2 keadaan stabil n tak ramai yg perasan.. huhuhu... kata org tu, ada 2 makhluk halu dlm bdan my mmbr n dah go away.... selamat... mmg x sangka expose mistik sangat.. live in the public plak tuh.. sapa nak jawab???..


kami blah around 11 pm n my mmbr rasa selesa n ringan pas jin tu kena halau....
k la, talk to you soon.. KORANG JANGAN SANTAU ORG K...

JANGAN BIARKAN HIDUP ANDA DISELUBUNGI MISTERI.....

Thursday, January 22, 2009

SABO JER LAH NKO..... HUHU

SALAM YOU GUYZ..
talk yo you again.. harap semua sihat n ok ok belaka...
jadhdii!! kalau sakit p jumpa doktor key...

k la.. hari ni, maw crta pasal bebudak sy dlam kelas plak..
memang hangen jg kdg2 layan budak2 nih, tapi mo wat camna.. terpaksa jgk.. nama pun kerjaya kan.. huhuhu... dulu ada hati masuk AF tapi hampeh... berangan jak lebih.. last2.. neah, berbakti ko pada anak bangsa.. walaupooooonnn....

k la, ari tu sy masuk kelas tahun 3.. subjek pendidikan moral la konon.. sebab sllu sruh dorang nih wat nota n jawab soalan.. ari neh, sy wat kerja melukis.. tapi motif mendidik jgk..
Tajuk??? Hero Saya... MOtif??? korang baca la nnt...


dorang ni banyak la songehnya... siap ada pilih Batman la, Superman la, Goku la, Doraemon la, Spiderman la... Macam2 la superhero yang muncul.. sy layan jak.. janji dorang neh wat kerja... pening neh layan budak..

dorang pun start la wat kerja...

Minah 1: cikgu boleh lukis gajah?

Haku : Gajah??? hero ko gajah ka? Lantak ko la..

Minah sama : Harimau boleh?

Haku : Lukis jak apa ko mo lukis... ( layan jerrr )

Minah sama jugak : Kucing boleh ?

Haku ( tension ) : Bah, lukis la.. lukis jak semua binatang dlm zoo tu... apa ko mo lukis lukis la.. (dalam hati : lukis nenek ko pun boleyy)

Rasa mcm mo geget jak minah songeh neh.

Minah sama lagi : Berapa cigu?

Haku : ( grrrrr..) lukis satu pun boleh...

Minah sama &**%$ : dua boleh cigu?

haku : Boleh sayanggg... ( Grrrr..grrrr... )

Minah tu agi : tiga la cigu.. heheh

Haku : lukis la berapa pun anak, lukis jak sampai ko muntah... *&*)(*^$%$##@

sy pun blah.. takut kang ada plak budak kena sula pasni... haku jalan la round kelas lagi, konon2 pantau bebudak tuh..

mamat : cigu, sy mo lukis cigu bulih ka...?

Haku : bulih bah, kalauko rasa cigu ni hero ko lukis la.. janji ada sebab k...

mamat tu un lukis la... tapi haku tgk budak ne lukis ultraman...

Haku: cakap tadi mo lukis muka cigu, napa otromen yg ko lukis..

dengan selamba buak neh cakap... " cigu la ni, muka cigu macam otromen, rambut tajam.."

aluuuuuuu..... haku pun tanpa ragu2 walk away dari budak neh... rasa cam mo fire ja.. sabar.. sabar.. sabar.... haku pun pikir2.. yaka sy ni otromen.. kurang asam punya budak...

Sama Ka????




malas la layan budak ni.. ada lagi budak yang banyak songeh.. haku buat dekkk jak pastu.. malas mo layan.. jom tgk gelagat budak2 ni masa buat kerja...
ada yang lukis main tekap buku teks... malas... mana batman ko Danny?


ada yng tiru pic d beg dorang... beg kaler pink lagi.. ko ada??? hahah



last2.. jom tengok hasil lukisan dorang neh... percaa atau tidak.. xda sorang pun yang lukis super hero yang betul2 super hero... kadang2 rasam cam mo gelak, mo pitam pun ada.. nasib baik la sy ni cikgu gojess... hohohh..... so sabo je la ek izlan oiiii.....
ni ha lukisan budak2 neh...
motif lukis binatang d zoo sebagai hero??? budak neh tarzan kot... hahaha... siap ada matahari...
hanjeng pun jadi hero.. tak paham haku u uyz...



yang ni plak pilih gajah n rama2.. motiff???? ntah.. haku pun tak paham.. lantak korang la... tapi klu nak taw, hampir semua budak lelaki lukis gajah... rama2 ni apa kes?? budak2 kan.. layan jer.. mcm la haku neh tak penah jd budak2 kan...


kat bawah neh ok lagi.. wat robot.. ada gak heronya kan.. huhuhu...


yang kat bwh ni plak haku x paham... ala2 taman bunga u guyz... ada rupa hero ka tu... bungaman kutz.. huhuh.... layan jewww kan..... hahah



yang ni lagi tragis... hero kegemaran??? hayam n ikan... kombinasi yang baik neh..
mak hayam n anak hekan.. camner tue.. sapa nak jwb.. ni budak laki yang buat..???
adooiiiiiii.....


ni pon sampai skrng haku x paham.. sudu n garpu.. hahah... lantak korang la labuuuu.... janji korang ada imaginasi n bleh berfikir...




k la.. kesimpulan aktiviti dorang n konon2 nya... bila dorang lukis banyak2 hero tuh.. last2 haku bagi tau hero sebenarnya dlm idup dorang neh.. ibu bapa.. motifff??? dorang yg menyebabkan kelahiran kita d dunia ini, membesarkan n bagi keperluan.. g skull n so on...
tapi bebudak ni wat haku malas nak explain.. haku explain jgk la... baru la ternganga mulot.. oooooooooooooooooooooooooooooooooooo....... ya kan cigu....
yor la tu....
k la.. talk to you soon bebeh....
salam