Saturday, January 31, 2009

HANG OUT YANG MEREMBESKAN!!! HUHUH..

SALAM U GUYZZZ....
TALK TO YOU AGAIN....

rabuu lepas kitorang g have fun da music again kat rumba.... lepas lama tak p kan..
malam tu kononnya ala2 malam farewell coz band grup yang kitorang suker sgt tu akan move to another club kat kl kot.. dgr kat hard rock cafe.. huhuhu.....
so kami pakai ala2 baju merah gitu.. ala2 tema la pulak kan.. uhukzz... nak jugakk....

ramai la jugak yg dtg mlm tuh... sampai kami xde place.. but lastly dpt la jugak... hooho.. siap muka depan lagik u guyzz.. huhuhu...
ni ha antara yg hadir... nak i mention name durang ker??? takyah la kot....
mlm tu ala2 all out la enjoy da music... so terpaksa gak ala2 menari gitu.. so what!!! hahahah....
ntah la.. best la pulak kan.. haku pun dah tak hengat dah betapa ramainya umat manusia yang dance... haku ngan grup haku layan jerr... klu pkir skang cam ala2 sundal pun ada.. hahahahah....
tu tak kisah kan... janji hang out dibawah lindungan kaabah gitu.. ( sambil cek klu2 ada petir memanah)... huhuhuuh....

tapi malam tu mmg best.. malam farewell la katakan... kena plak sumer sporting so nak malu aper terkinja2 cam beruk.. ahakzzz.... lalalalala.....

kat bawah ni sebahagian drpd aktv bagai nak rak.. time ni band nyanyi lagu hard rock.. mmbr haku pun apa lagi.. head bangging katernyer... haku tak.. takut pening.. hahaha...




apa2 pun.. i luv da nitez... mmbr yg head bangging tu dgrnya penin bagai.. sakit leher lagik.. ermm.. warm up x cukup tuh.. huhuhu...
balik lam jam 130am gitew... member haku balik buyt haku plak g merembes ngan member lain... minum2 la... huhuhu...
k la.. talk tpo you soon... jgn liar2 k....
salamzzzz....


Thursday, January 29, 2009

HANG OUT 3 SEKAWAN YANG MALATOPZZZ...

salam u guyzzz...

talk to you again bebeh...



ari ni haku jalan ngan mmbr g 1 borneo... haku, aris ngan nina.. nina nih baru mai dr kl...

jap tadi g servis laptop.. tapi kedai comp tak bukak la pulak.. so tggu sok je la kkk.... huhuhuh.... ni haa.. antara aktv kami.. ni pentas utama kat 1borneo tuh.. ala2 gong xi fatt choy... dah tahun baru cina kan.. huhuhuh....



kami round 1B jap then g tgk wayang.. crta InkHeart.. best la jugak.. tapi napa ntah haku tido jugak.. tido kejap2 la.. ngantuk katernyer... huhuhu... so sebelum wayang, pose jap.. gila nko tak pose.. hp berkamera ader, so apa lagi??? pose u guyzzz....

pas tgk wayang tuh.. kitorang g la makan pizza... tu pun lama sangat nak decide.. huhuhu... nina belanja.. haku add seploh hengget jew.. huhuhu.... makan bagai nak rak.. cemaner nak kurus neh... kami oder pizza baru.. tapi hampehnyer udang tadak.. ganti ngan sotong... ayooo... kenyang sotong la gamaknya.. terpaksa ala2 sotong pasni.. huhuhu.... sambil2 tu, kitorang ala2 scanning la pelayan kt pizza tu.. ramainya 'adik2' yang beauty gitu.. achhhh.....



aris makan tak hengat... haku sampai tutup mata.. tak sanggup melihat nafsu kuda aris makan pizza... im sorryyyy..... ( ala2 amir Raja Lawak 3 )... koserrrr....



nina makan ala2 perempuan ayu gitu walaupun.... muka plak ala rentung kna sunburn... pancaran gunung katernyer... achhhh.... rentung2 pun tetap beauty... walaoponnnn... hahahah...
thankz nina blanjer kitorang makan pizza hut walaupun ala2 kenyang bagai......



so tu jer la kot.... talk to you guyz soonn...

bubbye n salamzzz...... muahhhhh kt lutut...

Wednesday, January 28, 2009

MY TEMAN TAPI MESRA

salamz u guyz..
korang ada baik punya??? mstilah kanz.. huhuhuh..
lama x post entry.. maklumlah bz dok bercuti.. cuti tahun baru cina.. my skull dpt cuti seminggu gitu.. so sy amik kesempatan la g lepak2 kt kk.. wif my pren pren... lagipun sy mo servis my laptop n n g jumper my teman tapi mesra...

so gini citernya.. saja nak share ngan korang okeh!!! hahaha...
kami mmg plan mo jumpa cuti tahun bru cina neh.. plan since last yer.. skang baru dpt jmpa balik.. ala2 melepaskan rindu terpendam.. hak hak hak...

janji jumpa jam doblas kat cp.. tapi maik aih wnita ni ala2 lambat tul... so sementara tu haku dok jejalan la around cp.. maik aih.. cam rumah hantu jerk.. punya main suram.. kedai banyak tutup... tahun baru cina la pulak kan.. huhuhu.. tak best la dating neh... huhuh...

so sementara tunggu anak dara neh, haku snap la pic around CP yang ala2 sunyi sepi itu...


sunyi kan..... seram jek haku tgk u guyzzz..... org berjalan pun ala2 jek.. huhuhu.... cam kat lombong jek u guyzz...so sementara tu, haku snap la jugak muka haku yang ala bosan menunggu neh... muka bosan kan??? tapi maintain gojes la jugak... hahaha... dah haku boring, haku posing la jap.. posing boring katernhyer... huhuhu...time tu.. pacific Nguikee bukak ler... mall tu jek yg menyelamatkan keadaan... ada gak kedai lain yang bukak... cuma sket jek.. cam Nike n so on... berapa kerat jek u guyzzz....
lastly, anak dara nih pun sampai lerrr.. so sebab dah nak jam 2, kami g makan ler kat kepsi.. dah dier ni mengidam kepsi dr dulu... so apa lagi.. makan la.. musnah diet haku 2 minggu ngan makanan tinggi kalori neh.. hahahaha..... takperrr... makan jgn tak makan....... nyumm..nyumm..nyumm.....makan plak ala2 tak hengat neh... haku makan burger n ciken guna sudu n garpu.. maunya x sentap sorang tu mkn gna tangan.. hahahah..... xpa.. makan.. makan.....pas makan plan nak g shopping but.. kedai plak tutup larrr... so sbb xdpt shopping, so posing jek la depan kedai.... huhuhuhu.....so, utk hilangkan boring, kitorang g tgk wayang u guyz.. citer underworld: rise of the Lycan... camtu kot bunyinya... mmg best citer tu walaupun... hahah... tapi mslhnya, haku pok silap duduk sebelah Om... baunya adoiiii... ilang mood notty2 dlm panggung.. hahaha... haku plak takleh konsentret tgk movie.. dahlah kami duk dpan, org dpn plak galah panjang.. sebelah haku plak bau mayat... huuhuh... sedihhhhh!!!! cobaaannnn..... awas ko om!!pas tgk wayang kami ade gak jalan2.. tershopping sket.. then g lepak kat Big Apple makan donut n ice blended... sedap you.. belasah smpi 6 bijik donut.. huhuhu... so lepak la bagai nak rak... then pas lepak jalan2 la kat warisan square.. kedai bnyk la jugak bukak... tapi sian la ngan my member yg tiga orang tue dok tunggu haku blah.. maafkan haku kwan2 ku yng menunggu lamaaaa sangat... Aris, Faez n Fauzi... nanti haku blanja koramng k.. syang korang.. chinggg!!

so Ombre time tamat pada jam 9 mlm gitu.... huhuhu..... boleh???



antara posing maut teman tapi mesra kami... cocok tak cocok????? hahahahah....



so sweet n talk to you guyz soon k...... bye!!!

Friday, January 23, 2009

WHI BERSAMA DATIN RAHAYU DAN DATO SITI NURHALIZA

SALAM YOU GUYZ.. TALK TO YOU AGAIN..
video ni cam sial jak haku tgk.. 15 kali haku tgk, 21 kali haku gelak..
hahahah.... bha tgk la...

video

k la...

kah kah kah kah....

talk to you soon..

EXPOSE MISTIK LIVE IN THE PUBLIC....

SALAM U GUYZ.. TALK TO U AGAIN
Huhuhu..
serem ngakk judul nya.. hohoho..
malam semalam haku, my hosmet n jiranmate g makan kat restoran bambu.. nun dekat ngan telupid.. dorang cakap area2 kg gabungan... kira2 15 minit ar dr rumah.. bosan duk umah tu so bejalan la sket kan.. naik keta lar..

sebelah restoran yg kami makan tu menyediakan hiangan eksotik... Ekstik??? biar betik neh.. my mmbr ckp tu, ada mcm binatang dorang hidangkan... haku pun bayangkan la.. mesti ada tenggiling, hanjeng, tapir, cipan, landak, tenuk, kuda laut, badak sumbu, dubuk, buaya, babi hutan, zirafah, kura-kura, siput babi n jenglot.. hahah.. dah member haku cakap suma ada.. mula la haku berimaginasi... ermm... lupakan la pasal tu..






kami order la makan.. bukan kt restoran eksotik taw... makan bihun goreng ayam jew.. sedap u all...

tengah dok makan la.. datang la org sekampung dr kundasang... dia ni mmg terrer halau jin n setan.. klu korang neh setan, jgn jumpa dia nnt kena halau.. heheh...gurau jek...


so sinila expose mistik neh bermula...

gambar hiasan jew

tgh dok crta2... masuk la crta pasal ilmu hitam neh coz org sekampung neh, mmg terror halau setan coz ilmu hitam neh... so.. kebetulan ada my mmbr tu mmg kena santau la kiranya.. jahat kan org yg suka santau2 neh..

so apa lagi, dlm restoran tu gak, org tuh buang jin dlm badan my mbr tuh.. so malu gak, org tgk kami kan.. kami wat donno jek.. huhuh..

org tu dok cakap labusss... labuss... ( labus ( dusun language) mean pergi )... sambil pegang tangan n tengkuk my prenn... bayangkan.. dlm restoran expose mistik ni berlangsung, pulak tu d meja ktorang... ermm... sabo jer la.. takut my mmbr tu meracau jek .. malu plak.. tapi last2 keadaan stabil n tak ramai yg perasan.. huhuhu... kata org tu, ada 2 makhluk halu dlm bdan my mmbr n dah go away.... selamat... mmg x sangka expose mistik sangat.. live in the public plak tuh.. sapa nak jawab???..


kami blah around 11 pm n my mmbr rasa selesa n ringan pas jin tu kena halau....
k la, talk to you soon.. KORANG JANGAN SANTAU ORG K...

JANGAN BIARKAN HIDUP ANDA DISELUBUNGI MISTERI.....

Thursday, January 22, 2009

SABO JER LAH NKO..... HUHU

SALAM YOU GUYZ..
talk yo you again.. harap semua sihat n ok ok belaka...
jadhdii!! kalau sakit p jumpa doktor key...

k la.. hari ni, maw crta pasal bebudak sy dlam kelas plak..
memang hangen jg kdg2 layan budak2 nih, tapi mo wat camna.. terpaksa jgk.. nama pun kerjaya kan.. huhuhu... dulu ada hati masuk AF tapi hampeh... berangan jak lebih.. last2.. neah, berbakti ko pada anak bangsa.. walaupooooonnn....

k la, ari tu sy masuk kelas tahun 3.. subjek pendidikan moral la konon.. sebab sllu sruh dorang nih wat nota n jawab soalan.. ari neh, sy wat kerja melukis.. tapi motif mendidik jgk..
Tajuk??? Hero Saya... MOtif??? korang baca la nnt...


dorang ni banyak la songehnya... siap ada pilih Batman la, Superman la, Goku la, Doraemon la, Spiderman la... Macam2 la superhero yang muncul.. sy layan jak.. janji dorang neh wat kerja... pening neh layan budak..

dorang pun start la wat kerja...

Minah 1: cikgu boleh lukis gajah?

Haku : Gajah??? hero ko gajah ka? Lantak ko la..

Minah sama : Harimau boleh?

Haku : Lukis jak apa ko mo lukis... ( layan jerrr )

Minah sama jugak : Kucing boleh ?

Haku ( tension ) : Bah, lukis la.. lukis jak semua binatang dlm zoo tu... apa ko mo lukis lukis la.. (dalam hati : lukis nenek ko pun boleyy)

Rasa mcm mo geget jak minah songeh neh.

Minah sama lagi : Berapa cigu?

Haku : ( grrrrr..) lukis satu pun boleh...

Minah sama &**%$ : dua boleh cigu?

haku : Boleh sayanggg... ( Grrrr..grrrr... )

Minah tu agi : tiga la cigu.. heheh

Haku : lukis la berapa pun anak, lukis jak sampai ko muntah... *&*)(*^$%$##@

sy pun blah.. takut kang ada plak budak kena sula pasni... haku jalan la round kelas lagi, konon2 pantau bebudak tuh..

mamat : cigu, sy mo lukis cigu bulih ka...?

Haku : bulih bah, kalauko rasa cigu ni hero ko lukis la.. janji ada sebab k...

mamat tu un lukis la... tapi haku tgk budak ne lukis ultraman...

Haku: cakap tadi mo lukis muka cigu, napa otromen yg ko lukis..

dengan selamba buak neh cakap... " cigu la ni, muka cigu macam otromen, rambut tajam.."

aluuuuuuu..... haku pun tanpa ragu2 walk away dari budak neh... rasa cam mo fire ja.. sabar.. sabar.. sabar.... haku pun pikir2.. yaka sy ni otromen.. kurang asam punya budak...

Sama Ka????




malas la layan budak ni.. ada lagi budak yang banyak songeh.. haku buat dekkk jak pastu.. malas mo layan.. jom tgk gelagat budak2 ni masa buat kerja...
ada yang lukis main tekap buku teks... malas... mana batman ko Danny?


ada yng tiru pic d beg dorang... beg kaler pink lagi.. ko ada??? hahah



last2.. jom tengok hasil lukisan dorang neh... percaa atau tidak.. xda sorang pun yang lukis super hero yang betul2 super hero... kadang2 rasam cam mo gelak, mo pitam pun ada.. nasib baik la sy ni cikgu gojess... hohohh..... so sabo je la ek izlan oiiii.....
ni ha lukisan budak2 neh...
motif lukis binatang d zoo sebagai hero??? budak neh tarzan kot... hahaha... siap ada matahari...
hanjeng pun jadi hero.. tak paham haku u uyz...



yang ni plak pilih gajah n rama2.. motiff???? ntah.. haku pun tak paham.. lantak korang la... tapi klu nak taw, hampir semua budak lelaki lukis gajah... rama2 ni apa kes?? budak2 kan.. layan jer.. mcm la haku neh tak penah jd budak2 kan...


kat bawah neh ok lagi.. wat robot.. ada gak heronya kan.. huhuhu...


yang kat bwh ni plak haku x paham... ala2 taman bunga u guyz... ada rupa hero ka tu... bungaman kutz.. huhuh.... layan jewww kan..... hahah



yang ni lagi tragis... hero kegemaran??? hayam n ikan... kombinasi yang baik neh..
mak hayam n anak hekan.. camner tue.. sapa nak jwb.. ni budak laki yang buat..???
adooiiiiiii.....


ni pon sampai skrng haku x paham.. sudu n garpu.. hahah... lantak korang la labuuuu.... janji korang ada imaginasi n bleh berfikir...




k la.. kesimpulan aktiviti dorang n konon2 nya... bila dorang lukis banyak2 hero tuh.. last2 haku bagi tau hero sebenarnya dlm idup dorang neh.. ibu bapa.. motifff??? dorang yg menyebabkan kelahiran kita d dunia ini, membesarkan n bagi keperluan.. g skull n so on...
tapi bebudak ni wat haku malas nak explain.. haku explain jgk la... baru la ternganga mulot.. oooooooooooooooooooooooooooooooooooo....... ya kan cigu....
yor la tu....
k la.. talk to you soon bebeh....
salam

ANGIN BAIK PUNYA....

SALAM U GUYZ... TALK TO YOU AGAIN YA..

ari ni haku senang at sket ngan bebudak tahun 5 neh... sebab dorang buat kerja yg haku suruh.. so, sebab hengen haku baik.. haku biar jek bebudak tuh main hp N73 yang tak seberapa tu.. ni ha pic yg derang amik... leh je haku wat modal masuk blog.. hahah...

dgan marker pen haku dorang main wat janggut... sabo je la.. nasib bek korang neh baik walaupun kemarin haku mengamuk dlm kelas dorang neh... suma tak makan saman, wat dunno jak.. ermm... sabar jak la, tambah kedut jak marah neh.. hahahah


bebudak tahun 2 Kat bawah ni pulak... pantang bagi free time sket.. mula buat kerja pelik... CARI KUTU.. lantak korang la.. janji korang diam...


thats all.. talk to yu soon.. bye..

Monday, January 19, 2009

HANG OUT DAN MALAM YANG LIAR


salamzzz u guys..
ada ok n sihat semua??? hope so..

cuaca sejuk tahap gaban sekarang neh mmg merembeskan penyakit... skang ni pon rasa cam nak demam jek.. huhuhu.... harap x...

korang penah tak hang out kat memaner to make urself enjoy... mestilah kan.. ada suka g karaoke ( cam sy tapi dulu la time ada gang melalak ), ada suka g window shopping ( cam sy jgk, suka beli baju tanpa dirancang kan razi), tgk wayang (cam sy jgk, tapi selalu tdur dlm panggung) suka g lepak fast food restaurant ( esp McD, Motif??! leh mengisnap orang hahah) n kadang suka hang out d anjung selera... huhuhuh... ( cth, anjung selera kk, saadong, jesselton point )... best kan hang out neh, sambil enjoy2, leh cuci mata + merembes... hahahah... zoo???? Maybe next time... hohohoh....

k la, tu tempat besa, so how about nitez bar???? ada berani??? huhuuh...

ada yg tak penah g tempat camtu kan.. takut gejala sosial n so on... mmg ler.. kalau iman tak kuat, pulak tu kurang kasih sayang ibu bapa, kena plak didikan agama zero ( cam karangan BM la puleekkk) mmg akan terjerumus kedalam lembah yang hina... Wah!!! ayat tak tahan neh.. contoh, isap dadah n tak dadah, cik cur @ bercucuran n mabok gila babas tak tentu pasal then ada plak yng wat tiger dance tak hengat..
tu baru malam yang liar namanya... hak hak..


sy mmg ader gak la g berpeleseran tempat2 camni.. tpi tempat yng tk liar la.. ala2 secukup rasa gitu.. ada satu tempat tu.. band yang main tempat tu mmg best la.. i like the song ( latest) and the band oso.. tu pasal ada mmbr yang tiap2 malam dtg.. enjoy the song katanya... yeeeeekeerrrrrrrrrrrrrrr??? achhhh..... awasss!! tapi 4 me, i like to have fun wif their music n song.. motif??? coz i like music lorrr.. so Whattt??!!! hohoho.. lalalalalalal...




sbnrnya, tempat mana pun hangpa hang out.. its up to u people.. as long as u guyz happy n enjoy to nibbling ur relaxation.. so who care?? tapi tetap kena berpada-pada n think who you are.. heehhe....
LETS HANG OUT WIF UR OWN BUSSINESS.....
SOFT REFRESHMENT @ COKE SAJA BAH NI

Sunday, January 18, 2009

RUMAH LA PULAK... HUHUHUH...

SALAMZZZ AGAIN U GUYZZ..

nk crta plak pasal umah n life sket.. sebenarnya malas nak sentuh bab umah ni tapi kena jugak.. kata nak share la pulak kan.. so jommm layann...



umah guru ni kira okey la jugak.. lengkap semua.. n baru plak tuh.. selesa la.. tapi kami dlm umah tu yg wat x selesa.. hahahah... PEMALAS!!!


ni ha dapur kitorang.. selalu masak air jew.. yang makan tu my hosmet yg satu lg tu.. sy sllu makan kat kantin jew pastu dinner skip.. tu kat sini je ler.. hahaha...

bersih la jugak dapur kitorang kan.. tapi lipas banyak sket la.. tu pasal tak berapa nak masak... motif lain konon diet.. achhh... hampehhh!!!!



ni plak makanan harian kat dapur.. minat ker korang tengok??? makan sadin jew.. peti ais plak tadak.. kalu mo makan best tu kena p kanti ler.. ada spaggethi, lasagna, manggo chicken n nasi lemak antarabangsa... ( aderrrr kerrrrrrrr?????)
tapi selalu tak makan la kt umah, buat air n makan biskut jew.. heheh.. malas eh masak...



ni plak tembat beradu beta... malu nak expose tapi post gak dengan muka x malu... hohohh.. tetap ada tikar sembahyang, maksudnya solat la tu... bukan pinjam utk post ni okey.. hahaha...
ni pulak hiasan dalaman kitorang... kreatif x??? kreatif kann... lokasi? penjuru ruang tamu rumah.. ermmm... tahniah!! memang kreatif...
haaa... tepi tingkap ni sangat penting to us... Motiff??? coz tepi tingkap ni la satu-satunya tempat line fon paling stabil n full... hahaha... tu pasal mamat ne haku paksa pose tepi tingkap to show u guyz camna kitorang dptkan line... sian hidup kami kan...haaaa... ni plak hosmet haku.. pas beribu kali snap, ni la pic terbaik.. tak fotogenik la pulak kan.. ahaxxx... kat umah sy ni stay 3 orang, yg sorang lagi tu pic xda.. xda dlam simpanan.. hosmet ni kalau gelak memang tak hengat donia.. kuat ketawa.. tapi very de sopan santun tahap cipan. hehehe... boring-boring p lepak bilik dierr... motif??? relese tension lerrr... ni pulak pemilik kantin paling vouge... hahah.. selalu paksa dia neh masak for us.. yg best lg makanan leh hutang.. hahah.. amik pic ni pun main paksa.. hahah... dia x mo haku letak pic ni, last2.. BERTUKARRRRR!!!!!!!!!!

ni ha...... gojes tak????????? hebat.. hebat... achhhhhh.....hahaha... jgn marah k.. gurau2 jak tuh...

talk to u guyz soon... bye..

1001 PERANGAI MURID2 KU... WISH U GUYZ BERJAYA..

Eeremmm...
alopz u guyz... harap semua sihat jek k.. entry ari ni, sy ( xmo guna beta lg dah... hahah ) mo crta la pasal my skul nun jauh d mata tuh.. saja mo share pasal peel budak2 neh.. bukan niat memalukan but sumtin sharing kan... hahahaha... skul sy ni lbh kurang 150++ murid.. so sy juz highlight mana yag termampu k.. jgn marah ek murid2 sekalian... hope u guyz berjaya..
huhuhu...

sy masuk kelas thn 1,2,3 n 5... fuh, memang ngeri la jugak tapi mo wat camna kan.. harap2 pasni reposting akan jadi.. dah lama tggu, sebenarnya sy opsyen bmbingan n kaunseling n skul ni x layak dpt guru bnk.. mana ntah silapnya sy terlepas jugak.. huhu.. so skang sy kena suruh tunggu jek until reposting nnt.. redha jak la ngan pegawai2 auta ni.. sabo jer lerr kan...

k la back to da point.. jom layan crta budak2 neh..

Ni budak paling baik sepanjang sy msuk kelas.. budak tahun 3, namanya danny.. sume keja sy bagi dia buat.. walaupun tak la bijak sgt coz membaca pun tak reti sgt.. tpi very the baik... pas siap keja, korang taw dia watpa????
Ni haa, tgk neh.. diam tahap gaban neh.. hebat kan?? hahaha.. tu pasal sejuk jak hati ckgu neh mngjar.. hahah... sy tgk budak neh cam jd manager jek nnt, tak pun mamat askar gitew.. hahahahah...
Budak ni pun sama kes gak cam danny tuh.. ni budak tahun 2.. Dencius namanya.. dia ni pun diam berabis tahap cipan... mmg klu nak lempang pun x sanggup neh.. walaupun dlam kelas tangan selalu melayang landing atas tubuh budak2 tuh.. hahahah... tapi ada hadnya.. Awasss!!!
ni budak tahun 1... comel n kemas sangat.. sopan santun n berbudi bahasa hahah... rajin lak tuh... nak marah pun cam tak sanggup neh... bagus ko anak, besar nanti jadi artis k.. wakaka...
yang ni plak ketua kelas tahun satu... ni pun kategori budak baik n cukup kasih sayang... dengar ckp guru. tapi sayang gigi hancur coz overdose gula2.. hahah.. nama Claymonsius Cassius Clay, gojes neh nama... Cikgu ngajar dia cakap dia ni kiut.. ermm.. besar nnt jadi budak baik jgn terlibat ngan aktv anak2 ikan k... hahaha
ni pulak namanya Rivaldo.. budak tahun 1.. sy highlight budak neh coz, sy kamceng ngan abang dia.. ingat lagi, abang dia penah cerita masa haku form 6 dlu.. time dia lahir ni masa piala dunia 2002.. bapa dia punya main minat pasukan brazil n rivaldo.. so apa lagi bapa dia pun dgn konfiden letak nama rivaldo... hahah.. tak sangka plak, lastly haku ngajar budak neh.. keciknya dunia.. besar nnt main bola cam rivaldo k..
ni pulak Exzander Rex Alvin.. huhuhu.. nama.. dia ni ketua kelas tahun 2.. rajin budak nih tapi ikut mood.. kadang2 merayau satu kelas.. kacau my hp.. kacau member.. selalu nk lebih dr mmbr.. hahah... tapi dengar cakap lerrr... tu ok la..
ni plak antara budak yg paling nakal dlm sejarah.. hahaha... rasa macam nak gelak tgk perangai mistik dia neh.. budak dah kena penangan ultraman.. tapi memang x makan saman... so kena approach baik2 ler... ni lagi satu minah tak makan saman neh... haku sllu hangen ngan dier neh.. budak ni wat cikgu die macam kamceng.. hampeh tull... membaca x pandai wlaupun dah thn 3.. ermm.. tapi baiknya boleh dgar cakap la, tu pun lepas kena geget ketam jari.. huhuminah ni pun sama ngan yg atas tu.. adik beradik la pulak kan.. rambut ala2 sharifah amani.. apa ntah mimpi dia neh botakkan kepala.. tp memang maunya tak stress ngan perangai dia neh.. tu pasal2 sampai kena lempang manja2.. hahahah.... cikgu tetap syangkan ko walaupun sllu pening pening... hahah...
kadang2 haku terpaksa psiko budak2 neh spy diam... cth, sapa bising x leh rehat o pulang.. so bebudak ni trusssssss senyam cam pic sebelah nun.. hahahah..
ni pulak masuk carta sebab confident jek p skolah walaupun kena demam campak... huhuhu... sy tanya ada jumpa dr? cakap tiada... opss.. maunya kena jangkit satu kelas.. dah la sy lum penah kena demam campak lg.. huhuhu.. last2 suh dia p jmpa dr mintak ubat.. esok2 x dtg skolah lagi dah coz msti dokter suh cuti.. huh!!


ni plak budak tahun 1... masuk carta coz dia ni cam pakai mekap n trim kening.. biar betul.. ni mesti kerja kakaknya neh.. hahaha... atau mungkin semula jadi.. tapi rasa cam disolek jak.. ermm... sib baik dia neh budak baik n dgar cakap..


ni lagi satu wat haku pening neh.. dah la makan dlam kelas. pastu makan keri maggie plak tuh.. confident jek datang meja guru sambil makan kari megi.. hahaha... tu pasal haku snap pic, siap posing lagi tu.. tak paham.. tak paham...


ni lagi satu... confident jek pakai selipar g skull.. nak sound budak tahun 1.. kunun kasut basah.. errrmmm... hujan la pulak kan.. sok pakai kasut key...

haaa... ni plak mamat TYCO tahun 5.. siap pakai tatoo satu badan.. ada lagi d tangan n belakang.. amboiii.. bakal along neh.. siap tunjuk ngan bangganya lg tu... last2 haku suh bukak baju trus snap.. cakap bagi kat guru besar.. hahah.. maunya menggelupur.. nasib baik la, budak2 ni dgar ckp ckgu n buat keja.. cuma nakal.. tatoo tu pulak tak leh buka.. sy dah suruh sental tapi xleh.. tapi pas bagi tazkirah beberapa senduk.. insaf dah kott..
hahahah
errrmm.. harap2 semua murid yg masuk carta neh akan berjaya.. bukan niat memalukan jauh sekali mengutuk ( takut kena saman neh ) but sebagai super sharing gitu.. hahahaha.....
k la tu jk pasal budak2 haku... nnt entry pasal umah guru banglo haku plak k.. huhuhu...
salam n bubbye...